eur:
392.93
usd:
366.26
bux:
66775.03
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Facebook/PoliceHungary

Rendőrt sodort el Velencén a menekülő drogdíler, kilőtték a kerekét - videó

Autós üldözés után, kilométerekkel távolabb sikerült megállítani a férfit, több kiló kábítószergyanús anyag volt a kocsijában.

Feltételezett kábítószer-kereskedő autóját akarták megállítani a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály, Kábítószerbűnözés Elleni Osztály nyomozói szerdán (november 18-án) 14 óra 30 perc körül egy parkolóban Velence belterületén. A férfi nem állt meg a rendőri jelzésre, hanem gázt adott és elsodort egy nyomozót, aki az elsődleges adatok alapján könnyebben megsérült.

A rendőrt biztosító egyik kollégája egy célzott lövést adott le a menekülő gépkocsi kerekére, de a dílert ez sem állította meg. Az autó – nyomában a felderítőkkel – tovább száguldott, végül néhány kilométerrel távolabb, Nadap és Lovasberény között tudták a rendőrök megállásra kényszeríteni. A gárdonyi lakhelyű férfit elfogták, gépkocsijából mintegy hat kilogramm kábítószergyanús növényi anyagot foglaltak le a BRFK felderítői. A lövés nem okozott személyi sérülést.

Az eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanújával a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály folytatja. Hivatalos személy elleni erőszak miatt az illetékes ügyészséget értesítették.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Ma 10 órától tartotta közgyűlését az OTP, ahol a részvényesek többek között döntöttek az osztalékfizetésről és saját részvények visszavásárlásáról. A rendezvényen beszédet mondott Csányi Sándor és Varga Mihály. A Portfolio az esemény helyszínéről tudósított.  A hazai részvénypiaccal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. A rendezvényen részt vesz többek között Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója és Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója. Jelentkezni és regisztrálni itt lehet, a program itt olvasható, az előadóink listája itt található.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×