eur:
389.24
usd:
363.84
bux:
68226.98
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Rendőr helyszínel egy összetört személyautó mellett a XIV. kerületi Nagy Lajos király útján 2016. november 7-én, miután az autó eddig tisztázatlan körülmények halálra gázolt egy idős férfit a Füredi utcában.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Százezreket ajánlott a zuglói kokainos gázoló

A halálra gázolt férfi családja közölte: egy ilyen embertől egy forintot sem kér.

T. Klára Petra 2016. november 7-én kokaint fogyasztott, aztán a Füredi úton autójával halálra gázolt egy 85 éves férfit, majd segítségnyújtás nélkül egy szépségszalonhoz hajtott. A nőt első fokon 5 és fél év szabadságvesztésre ítélte a bíróság, emellett örökre eltiltotta az autóvezetéstől. Ügyében hétfőn hirdetnek jogerős ítéletet. Házi őrizetben várja a döntést, pszichiátere tanácsára el sem ment a legutóbbi tárgyalásra.

Ügyvédje annyit mondott, hogy védence gyógyszereket szed, hetente többször jár kezelésre. Közölte azt is, hogy a nő 400 ezer forintot helyezett nála letétbe, melyet felajánlott áldozata családjának. Ők azonban nem fogadták el, egy rövid levélben közölték: egy ilyen embertől egy forintot sem kérnek.

A nő a gázolást elismeri, azt nem, hogy bekokainozva vezetett.

A védő szerint a szakértői vélemények sem tudják egyértelműen alátámasztani, hogy a drogfogyasztás mikor történt. Ugyanakkor a nő szeptemberben újra kokaint szívott, ismét kocsiba ült, de lebukott, amikor a Pillangó utcában egy rendőr megállította.

A Blikk szerint alapesetben ezért két év börtönt kaphat, amit hozzácsapnak a jogerős ítéletben kiszabott büntetéshez. Csakhogy a zuglói nő második eseténél súlyosító tényező, hogy korábban bevonták a jogosítványát, illetve hogy előzőleg hasonló eset miatt folyt ellene eljárás.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×