INFORÁDIÓ 
2020. március 30. hétfő
Zalán

drog

rendőrség

ellenőrzés

Négyféle illegális szert is fogyasztott a gyanúsan viselkedő férfi

Négyféle illegális szert is fogyasztott a gyanúsan viselkedő férfi

Infostart

A passzív biztonsági eszközök használatát ellenőrizték autósoknál a rendőrök Győrben, amikor felfigyeltek az egyik autó utasára.

Közlekedésrendészeti ellenőrzés során igazoltatták a járőrök egy BMW típusú személyautó sofőrjét és utasát 2019. szeptember 17-én késő délután Győr belterületén. A passziv biztonsági eszközök használatának ellenőrzésekor kiderült, hogy az autóban ülő két férfi biztonsági öve nem volt bekötve.

Az intézkedés közben a gépkocsiban utasként tartózkodó O. Lajos idegesen, nyugtalanul viselkedett, ezért az egyenruhások a két férfi ruházatát és a járművet is átvizsgálták. Az autó középkonzoljában, alufóliába csomagolva kábítószergyanús anyagot találtak - írta honlapján a rendőrség.

O. Lajos elismerte, hogy a nap folyamán drogot fogyasztott, és a két csomag az övé, ezért őt elfogták, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították. A drogtesztjének eredménye

amfetaminra, metamfetaminra, THC-ra és morfiumra is pozitív értéket mutatott.

A 26 éves férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Nyitókép: police.hu
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018