eur:
392.15
usd:
366.32
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: police.hu

Megszólalt a sólyi gyermekgyilkosság áldozatának apja

A férfi azt reméli, hogy a bíróság nagyon hosszú időre börtönbe zárja lánya gyilkosát.

Mint arról az Infostart beszámolt, aljas indokból, különös kegyetlenséggel, tizennegyedik életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat a letartóztatásban lévő 17 éves fiúval szemben a Veszprém Megyei Főügyészég.

Felfoghatatlan, de a vádirat szerint azért ölte meg 8 éves áldozatát a fiú, mert szerelmes lett a kislányba - írja a Blikk, amelynek a gyermek apja arról beszélt, mennyire szörnyű szembesülni mindazzal a borzalommal, amin a kislányának át kellett mennie.

A vádirat szerint a szomszédos faluban élő, a gyilkosság idején tizenhat éves fiú a sólyi futballpályán ismerte meg a sértettet és annak bátyját. A vádlott többször együtt focizott a testvérekkel, melynek során szexuális vonzalom alakult ki benne a még gyermek sértett iránt.

A vádlott 2018. május 18-án késő délután kerékpárral a Veszprém megyei Sólyra ment, és felkereste a nyolcéves kislányt, akivel a Séd patak partján lévő, erdős résszel szegélyezett ösvényen az ún. papírmalom romjaihoz gyalogoltak. A romoknál lezajlott beszélgetésük során a kislány a közös játszótársukat, egy, a vádlottal barátságban álló fiút dicsért, ami az elkövetőből haragot váltott ki, és elhatározta, hogy bosszúból, illetve a szexuális vágyának kielégítése céljából megöli a sértettet.

A vádlott a papírmalomnál talált egy vastagabb, fonott kötelet, a gyermekkel pedig elhitette, hogy olyan bűvésztrükköt mutat neki, amelyhez a kezeit hátra kell kötöznie.

A megtévesztett kislány hitt a vádlottnak, aki a megkötözése után a patakba vitte, és ott többször a víz alá nyomta. Az elkövető a kábult sértettet kivitte a partra, majd mintegy 200 méter megtétele után egy kődarabbal bántalmazta, melynek következtében a gyermek koponyasérüléseket szenvedett.
A vádlott ezt követően a már eszméletét vesztett sértett ruházatának egy részét levette, és a kislányt újra a patakba vitte, ahol annak érdekében, hogy a víz ne sodorja el, hínárfonatot kötött rá, majd távozott a helyszínről. A kislány halálának közvetlen oka vízbefulladás volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×