eur:
395.88
usd:
372.83
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Sólyi gyermekgyilkosság: élve dobta a patakba a 8 éves kislányt

Még élt az áldozat, amikor gyilkosa a Sédbe dobta, a halálát fulladás okozta.

A Bors úgy értesült, hogy a 16 éves F. Ferenc érdeklődését felkeltette a mindössze 8 esztendős Adrienn, a kislány azonban egy másik fiúval szimpatizált, amit a gyilkosa nem tudott megemészteni. Miután a Séd patakhoz csalta a gyermeket, szexuálisan közeledett hozzá. Hogy ne ellenkezzen, fejbe vágta egy kővel, deréktól lefelé lemeztelenítette, ám ekkor elállt szándékától, végül nem erőszakolta meg, inkább a vízbe dobta Ad­riennt.

A boncolási jegyzőkönyv szerint a gyilkos betörte a gyerek koponyáját, majd a vízbe dobta az áldozatot, akinek a halálát fulladás okozta.

A nyolcéves sólyi kislány eltűnését édesapja péntek este jelentette a rendőrségen, a gyermek holttestét szombat hajnalban találták meg a szomszédos Királyszentistván közelében.A rendőrség már szombaton őrizetbe vette a gyilkossággal gyanúsított 16 éves hajmáskéri F. Ferencet, aki a kihallgatása során beismerő vallomást tett; előzetes letartóztatását hétfőn elrendelte a Veszprémi Törvényszék.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×