INFORÁDIÓ 
2019. október 17. csütörtök
Hedvig

gyermek

gyilkosság

sóly

gyanúsított

Őrizetben a sólyi gyermekgyilkosság gyanúsítottja

Őrizetben a sólyi gyermekgyilkosság gyanúsítottja

Infostart

A rendőrök őrizetbe vettek egy személyt, aki megalapozottan gyanúsítható a 8 éves sólyi kislány megölésével.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt, amellyel összefüggésben egy Veszprém megyei lakos elszámoltatását kezdték meg a rendőrök.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2018. május 18-án az esti órákban tett bejelentést a rendőrségre egy 8 éves kislány édesapja gyermeke eltűnése miatt.

A rendőrség a társszervek bevonásával azonnal megkezdte a gyermek felkutatását, akinek holttestét 2018. május 19-én Királyszentistván közelében találták meg.

A további eljárást a gyanúsított őrizetbe vétele mellett a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja - írja a police.hu.

Lapértesülés szerint a gyermek holttestét a falutól 5 kilométerre lévő vilonyai zsilipnél fedezték fel. Ruháit és a gyilkosság bizonyítékait azonban alig egy kilométerre a kislány otthonától, egy erdős részen találták meg.

A BorsOnline munkatársának a faluban azt mondták a helybeliek: a rendőrök egy 15 éves hajmáskéri fiút gyanúsítanak a kislány meggyilkolásával.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018