INFORÁDIÓ 
2020. május 27. szerda
Hella

debrecen

rendőrség

autós üldözés

Durva autós üldözés: felnikkel dobálták a rendőrautót menekülés közben

Durva autós üldözés: felnikkel dobálták a rendőrautót menekülés közben

Infostart

Gépkocsival menekült a két debreceni férfi. A körzeti megbízottak elfogták őket.

A körzeti megbízottak május 10-én Debrecenben, a Sámsoni úton járőröztek, amikor észrevettek egy Opel típusú gépkocsit, amelyet egy általuk ismert fiatal fiú vezetett.

A rendőrök megállapították, hogy a személygépkocsin egy másik járműhöz tartozó rendszám van, ezért megkülönböztető jelzéssel utánamentek.

Az autót vezető fiú, amikor észrevette a rendőri jelzést, nem állt meg, hanem nagyobb sebességgel továbbhajtott. Figyelmen kívül hagyta a többszöri felszólítást, és megpróbált elmenekülni a szolgálati gépkocsi elől.

A körzeti megbízottak követték az Opelt, amikor annak egyik utasa, egy férfi menet közben, derékig kihajolt az autóból és egy lemezfelnit dobott a rendőrök felé, akiknek sikerült elkerülniük az ütközést.

A Corsa utasa ezt követően egy másik felnit is megpróbált a szolgálati gépkocsinak dobni, de ezzel sem sikerült megakadályoznia a követést.

A járművezető egy földúton hirtelen megállt, majd ő és utasa is megpróbált elfutni a rendőrök elől, akik végül elfogták őket.

Az egyenruhások előállították a 15 éves fiút és 46 éves apját a rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként hallgatták ki őket a nyomozók.

A Debreceni Rendőrkapitányság ellenük egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja és más közlekedési szabálysértések elkövetése miatt folytatja az eljárást.

Velük szemben – őrizetbe vételük mellett – a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette és közlekedési bűncselekmények

– közlekedés biztonsága elleni bűntett és közúti veszélyeztetés bűntette – miatt folytatja az eljárást.

Nyitókép: Police.hu
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018