eur:
393.82
usd:
365.05
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Pixabay.com

Kést ragadott és csókot kért - két betörés között

Egészen elképesztő bűnügyi történet Bács-Kiskun megyéből: egy ügyetlen székelykeresztúri férfi többszörösen is túllőtt a célon.

Tavaly szeptember 15-én egy kiskunfélegyházi családi házba mászott be egy 29 éves székelykeresztúri férfi, miután kivágta az egyik ablak szúnyoghálóját.

Két laptopot és egy pénztárcát csapott a hóna alá, de távoztában az egyik gépet elejtette,

így az összetört. Az utcára érve

két nő után eredt, az egyikük italát kérte, majd miután megkapta, azzal fenyegetőzött, hogy szíven szúrja, ha nem kap egy csókot is.

A másik nő mobilt vett elő, hogy rendőrt hívjon, mire rátámadt a férfi és elvette a mobilját.

Ezután megint visszament a meglátogatott házba, és

kitolt egy biciklit is a kertből.

A hihetetlennek tűnő történetet ügyészségi forrásra hivatkozva írta meg most a Baon.hu.

A vádlottról idő közben az is kiderült, hogy pár héttel korábban egy padon alvó férfit lopott meg.

A vádlottat a megyei főügyészség kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás, továbbá kifosztás és lopás bűntetteivel vádolja, 5-15 évet kaphat a Kiskunfélegyházi Járásbíróságtól.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×