INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 5. szerda
Krisztina

szeged

gyilkosság

kert

rendőrség

Hátborzongató részletek a szegedi gyilkosságról

Infostart

2017 májusában veszett nyoma annak a nőnek, akinek holttestét megtalálták Szegeden elásva. A gyilkosságról új részletek derültek ki.

Két éve ke­reste családja B. Ildikót, akinek a holttestét a napokban találták meg a rendőrök egy szegedi családi ház kertjében elásva. Mint kiderült: a nőt megfojtották, és szerelme, Szeged egyik híres bárjának tulaj­donosa, V. Anita végzett vele. A nőnek új kedvese, F. Győző segíthetett, őt bűnpártolással gyanúsítják.

A pár a gyil­kosság után beköltözött Ildikó lakásába, és még partikat is rendeztek abban a kertben, ahova a holttestet elásták.

"Nagyon furcsa volt, hirtelen mindenkivel megszakadt a kapcsolata, mintha a föld nyelte volna el, még a legközelebbi ismerősei üzenetére, hívásaira sem reagált. Ekkor a családja már tudta, hogy nagy baj van" – mesélte a Borsnak Ildikó egy ismerőse.

"Hátborzongató volt, mert ez a nő mintha csak Ildi életét élte volna ezentúl.

Csepp bűntudat sem volt benne, sőt külföldre járkált, bulikat rendezett, Ildi autóját használta, és megnyitotta a bárját, amit együtt vezettek a szeretőjével. Ha Ildi eltűnéséről kérdezték, összevissza hazudozott. Vagy azt mondta, hogy börtönben van, vagy azt, hogy elutazott, és csak velük tartja a kapcsolatot. El akarta hitetni, hogy Ildi engedélyével lakik a házban. Azt állította, hogy csak velük kommunikál üzenetekben" - tette hozzá.

A rendőrség kedden fogta el a párt. A nőt emberöléssel, a férfit pedig bűnpártolással gyanúsítják.

A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018