eur:
394.31
usd:
363.24
bux:
65457.32
2024. március 19. kedd Bánk, József
Nyitókép: Pixabay

Börtönből szabadulva szinte azonnal lopni indult

Nem bírt magával a 35 éves kaposvári férfi, főként autókban hagyott pénztárcákra szakosodott, ám nem vetette meg a péksüteményt sem.

Vádat emeltek Kaposváron azzal a többszörösen büntetett előéletű 35 éves férfival szemben, aki kiszabadulva a börtönből szinte azonnal lopni indult, rögtön több akciója is volt.

A vádlott korábbi börtönbüntetése idén augusztusban ért véget, azonban alig pár héttel később egy nyitva hagyott autóból gondolkodás nélkül vitte el a benne lévő pénztárcát. Ezt követően

egy kaposvári pékségből távozott nem csak az ellopott bevétellel, de elpakolt néhány friss péksüteményt is

- a sonline.hu beszámolója szerint még a pékek öltözőszekrényéből is próbált pénzt elhozni. Kisvártatva egy autót rámolt ki (pénztárca, mobil, nyomtató), majd egy kaposvári idősotthonban is bűnös szándékkal jelent meg, de ott tetten érték. Onnan még el tudott menekülni, de a kaposvári temetői kavarodást kihasználva egy sírt gondozó család kifosztásakor elfogták.

A különös és többszörös visszaeső vádlott az ügyészségi indítvány alapján fegyházba kerülhet; ha az előkészítő ülésen beismeri tetteit és lemond a tárgyalási jogról, 4 év 6 hónapot kaphat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 19. 09:04
×
×
×
×