eur:
395.1
usd:
366.11
bux:
65120.83
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Police.hu

Speciális bandához kerülhetett Novozánszky Fanni

Drogtól lehetett rosszul az egykori valóságshow-szereplő. Az eltűnt Novozánszky Fanni meggyilkolásával gyanúsított férfi vallomása szerint egy speciális banda vette át, majd tüntette el az alélt lányt, akit majd egy éve hiába keres a rendőrség.

A 24 éves fiatal nő tavaly novemberben tűnt el, holttestét azóta sem találják, a rendőrség pedig gyilkosság ügyében nyomoz. A gyanúsított egykori ügyvédje, Brodmann Péter a Borsnak számolt be volt védence vallomásáról.

„ László elmondta a rendőröknek, egy ismerőse azt kérte tőle, hogy Fannit vigye el és adja át olyanoknak, akik segíteni tudnak rajta, mert a lány rosszul van. László erre mentőt akart hívni, mire az ismerôs lebeszélte, mondván, ha a rosszullét miatt kórházba kerül, nyomozás indul, és kiderülhet, hogy tőle kapta a drogot Fanni. Az ismerős így meggyőzte Lászlót, aki nem akart bajt az illetőnek, és elvitte a Rákos-patakhoz haz alélt lányt” – mondta az egykori védő, aki szerint, miután a gyanúsított megállt a régi típusú, sötét BMW mellett, az anyósülésről egy magas, vékony hangú ember szállt ki, aki annyit kérdezett: Fanni az? Majd kivették a kocsiból a lányt, a vékony hangú férfi ekkor azt mondta: nemsokára jól leszel, Fanni! „Ezután mindenki visszaszállt az autóba, és ment a dolgára” – fogalmazott Brodmann Péter.

A lap kiemeli: az elmondottak egybevágnak azzal, amit a nő családját képviselő ügyvéd, Lichy József mondott korábban a Blikknek, egy volt rabra hivatkozva, aki a nyomozás vezetőjét is felhívta.

„A rab szerint a lány teste egy olyan társasághoz kerülhetett, akikről az a hír járja, ha kell, nyom nélkül eltüntetnek bárkit. Módszerük, hogy elégetik a holttestet”

– mondta akkor az ügyvéd.

A lap márciusban megjegyezte: Brodmann Pétert ügyvédként kizárták az ügyből, tanúként hallgatta meg a rendőrség egy, az autóban talált kötél miatt, és DNS-mintát is kellett adnia.

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×