eur:
394.33
usd:
370
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Disznót ölt, de elvitték a rendőrök

Egy debreceni férfival szemben állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bíróság elé állítást javasolnak a rendőrök - írja a Police.hu.

A rendőrséget telefonon értesítették Debrecenben még április közepén arról, hogy egy kertes ház udvarán egy férfi bántalmazott egy állatot. A rendőrök a helyszínre mentek, és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták T. Jánost.

Az 59 éves férfi vasvillát szúrt egy malac hátába, majd a lábainál fogva felemelte a sertést, földhöz vágta, majd a disznóólba dobta. Az állat a bántalmazás következtében elpusztult.

A debreceni férfi beismerő vallomásában elmondta, hogy ideges lett az állatra, amikor az kiszabadult az ólból, ahová nem tudta visszaterelni.

A hatóság a napokban befejezte az állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást, és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal továbbították az illetékes ügyészségnek.

Címlapról ajánljuk
Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Június 9-én arról is döntünk az európai parlamenti választáson, hogy egy Európa nélküli víziót támogatunk, vagy éppen egy erősebb Európa-víziót – mondta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az Európai Egyesült Államok előnyeiről, a Magyar Péter-jelenségről és az esetleges miniszterelnök-jelöltségéről is.

Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

A török hódoltság idején épült Király gyógyfürdőt a világjárvány idején zártak be, felújítását Őrsi Gergely kezdeményezte. A II. kerület polgármestere az InfoRádióban elmondta: reméli, hogy a többszereplős összefogás eredményeként sikerül olyan konstrukciót kidolgozni és hozzá forrást találni, amely révén a fürdő rekonstrukciója megvalósulhat.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×