eur:
390.66
usd:
364.19
bux:
68180.34
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Lecsaptak a rendőrök Győrre

A győri rendőrök bűnügyi és közbiztonsági körözési célú fokozott ellenőrzést tartottak Győrben.

A Győri Rendőrkapitányság 2018. március 25-én hajnalban bűnügyi és közbiztonsági körözési célú fokozott ellenőrzést tartott. Az akció során a rendőrök 80 személyt és 40 járművet ellenőriztek, amelynek eredményeként három körözött személyt fogtak el. Közülük két személyt elfogatóparancs alapján, egy főt pedig szabálysértési elzárás végrehajtása miatt köröztek.

Az ellenőrzés eredményeként négy főt bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt fogtak el a rendőrök. Közülük három fő ellen kábítószer birtoklás vétség, egy fő ellen pedig egyedi azonosító jel meghamisítása vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Új támogatója lett a francia EU-s pénzügyi puccstervnek

Új támogatója lett a francia EU-s pénzügyi puccstervnek

Az európai befektetéskezelési ágazat támogatja a francia javaslatot, amely az EU-tagállamok egy kis országcsoportokra érvényes tőkepiaci uniójának létrehozására irányul. Sandro Pierri, az Európai Alap- és Vagyonkezelési Szövetség (EFAMA) elnöke arra figyelmeztetett, hogy a reformmal kapcsolatos további késedelmek és EU-n belüli felesleges viták azt eredményezhetik, hogy még több vállalat és befektetés vándorol át az Egyesült Államokba.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×