eur:
394.32
usd:
369.84
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Így történhetett a fegyveres leszámolás a magyar autópályán

Így történhetett a fegyveres leszámolás a magyar autópályán

Hat golyót kapott a Ford utasa, és továbbra is életveszélyes állapotban van.

Valószínűleg egy külföldi, vagy külföldiek adtak le több lövést keddre virradó éjjel arra az autóra az M5-ös autópálya Csongrád megyei szakaszán, amelyben egy ember a helyszínen meghalt, egy pedig súlyosan megsebesült.

A szakértő szerint leszámolás történhetett.

– Nagyon nehéz a gyilkosságról egyelőre bármit is mondani, hiszen alig van nyilvános információ az ügyről, de valószínűleg leszámolás történt az autópályán – mondta a delmagyar.hu kérdésére Bilkei Pál. A kriminálpszichológus szerint ugyanabból az országból érkezhettek a tettesek és az áldozatok is, akik – annak ellenére, hogy osztrák rendszámú autóval utaztak – egyáltalán nem biztos, hogy osztrák állampolgárok.

A módszer egyértelműen az alvilágra jellemző, a tettesek pedig készülhettek a gyilkosságra

– mondta a szakértő.

A lap információi szerint a súlyos sérülésekkel a szegedi klinikára szállított ember hat golyót kapott, és továbbra is életveszélyes állapotban van. Az ügyről a rendőrség továbbra sem árul el részleteket, így azt sem tudni, hogy van-e már gyanúsítottja a kedd hajnalban „forró nyomon" indult nyomozásnak.

Megöltek egy embert az M5-ös autópálya csengelei pihenőjében hajnalban - közölte kedden a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A megyei főkapitányság szóvivője kedden megerősítette, hogy a rendőrség forró nyomon bevezetett intézkedésekkel megkezdte a nyomozást.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×