eur:
394.33
usd:
370.17
bux:
0
2024. április 23. kedd Béla
Új részletek a kőbányai bankrablóról

Új részletek a kőbányai bankrablóról

Előzetes letartóztatásba került az a férfi, aki csütörtökön kirabolt egy kőbányai bankfiókot.

Bagoly Bettina,a Fővárosi Főügyészség szóvivője a Borsnak elmondta: a kényszerintézkedésre azért volt szükség, mert fennáll a szökés, elrejtőzés és a bűnismétlés veszélye. A döntés még nem jogerős, mert a férfi és az ügyvédje fellebbezett.

Bajáky Tamás ügyvéd közölte, hogy védence elismerte tettét, amit azzal indokolt, hogy olyan elnehezült és kilátástalan élethelyzetbe került, amiből nem látott más kiutat, csak a bankrablás elkövetését, mivel egy kézsérülése miatt nem tudott munkát vállalni, hogy becsületes úton jusson pénzhez. Sérülése miatt még most is kezelés alatt áll. Az ügyvéd azt is megerősítette, hogy a férfi ellen folyamatban van más eljárás is.

A férfi csütörtökön a X. kerületi Kőrösi Csoma Sándor úton található bankba ment be fegyverrel bement, és onnan pénzt vitt el. Menekülés közben fegyvert fogott a rendőrökre, de ahogy lelépett az útra, elgázolta egy kisteherautó.

A korábban emberölés kísérlete miatt hat évet a börtönben töltött rabló könnyebb fejsüléseket szenvedett a balesetben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×