eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Megöltek egy idős férfit a Pest megyei Csemőn

Holtan találtak egy idős férfit szombaton Csemőn - tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-t.

Beluzsárné Belicza Andrea az üggyel kapcsolatban annyit mondott, hogy halált okozó testi sértés bűntette miatt ismeretlen tettes ellen indult büntetőeljárás.

A Blikk internetes oldala kedden arról írt, hogy brutális kegyetlenséggel agyonvertek egy 90 éves embert a Pest megyei településen. A lap szerint a férfinak vélhetően azért kellett meghalnia, mert támadóinak nem akarta elárulni, hol tartja a pénzét.

Az elmúlt pár hónapban Pest megyében ez a harmadik, idős emberek ellen elkövetett rablógyilkosság, előbb Mendén gyilkoltak meg egy idős házaspárt, ezt követően Érden, szintén nyugdíjasokra csaptak le - olvasható a Blikk.hu-n.

Egyelőre nem tudni, hogy van-e a három támadás között összefüggés, de ezt is vizsgálja a rendőrség - írta a portál.

Címlapról ajánljuk

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×