eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Lopott kenyeresautóval árokba borult egy férfi

A rendőrök nem üldözték, hanem csak "tisztes távolból követték" azt a kisteherautót, amely péntek hajnalban árokba borult Szombathely határában - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. A jármű vezetője a balesetben megsérült.

A férfi előzőleg a Vas megyei Balogunyomban rátámadt egy pékség alkalmazottjára, majd rövid dulakodás után elhajtott a kenyeresautóval, majd Szombathely határában, a 87-es főút és a Rumi külső út kereszteződésben árokba hajtott és felborult.

Kazmar Enikő tájékoztatása szerint a férfit a rendőrök elfogták. A szóvivő megerősítette az MTI helyszíni értesülését, amely szerint a rendőrök megkülönböztető jelzést használtak és hangosbeszélőn keresztül szólították fel a járművezetőt megállásra, de azt hangsúlyozta: nem üldözték, hanem "tisztes távolból követték" a járművet.

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×