eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Droglabor Mórahalmon

Droglabort számoltak fel a rendőrök Mórahalmon, a bérelt lakásban a gyanú szerint szintetikus kábítószert gyártott egy negyvenéves férfi - tájékoztatta a Csongrád Megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-t.

Szenti Szabolcs közölte, hogy a nyomozók a Nádas utcai épület tetőtéri lakásában szintetikus kábítószer előállítására alkalmas laboratóriumot, az előállításhoz szükséges nyersanyagokat, eszközöket, valamint 380 gramm kábítószergyanús anyagot találtak. A rendőrök házkutatást tartottak a férfi és barátnője szegedi lakásában is, ahol szintén találtak amfetamin és marihuána származékot.

A rendőrség kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki a férfit. A rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték az előzetes letartóztatását. A nyomozás fogja tisztázni, hogy a férfi a kábítószerrel kereskedett-e - tudatta a százados.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 4. 16:40
×
×
×
×