eur:
393.83
usd:
367.77
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Gátlástalan csalót fogott a rendőrség

Elfogták a rendőrök azt a nőt, aki magát egy áramszolgáltató cég munkatársának kiadva több százezer forintot lopott el idős makói asszonyoktól - közölte a rendőrség

A 34 éves nő először augusztus 11-én csöngetett be egy makói házba, ahol azt mondta a 81 éves asszonynak, hogy az áramszolgáltatótól négyezer forintot hozott neki.

Az idős asszony nagyon megörült a nem várt pénznek, ezért az sem keltett benne gyanút, hogy a nő közölte: csak húszezrese van, s azt kérte, hogy az asszony adjon vissza neki 16 ezer forintot.

Az idős nő beengedte az elkövetőt a lakásba, de miközben előkereste a pénzét, a tettes elterelte a figyelmét, majd magához vette a sértett 185 ezer forintját és sietősen távozott - ismertette az egyik eset részleteit Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A gyanúsított a sikeren felbuzdulva augusztus 12-én egy másik idős asszonyhoz is becsengetett, akitől hasonló módszerrel 160 ezer forintot lopott el.

A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként kedden derítették ki a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit el is fogtak. Kihallgatása során a szegedi nő részletes beismerő vallomást tett. Ellene lopás miatt indult büntetőeljárás.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×