eur:
393.74
usd:
365.01
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Szörnyű családi tragédia Ácson - újabb részletek

Két gyermeket, valamint egy férfit és egy nőt találtak holtan a Komárom-Esztergom megyei Ácson csütörtökön. A helyszínre mentőhelikoptert is indítottak, de már nem volt lehetőség az újraélesztésre. Az Index úgy értesült, hogy a gyerekek a nő egy korábbi kapcsolatából születtek, nevelőintézetben éltek, csak nyárra mentek haza. Az asszony férje, a két fiú vér szerinti apja, börtönbüntetését tölti, mert 2004-ben Almásfüzitőn meggyilkolt egy benzinkutast.

Az MTI rendőrségi forrásból úgy értesült, hogy egy késsel ölték meg a kisváros Dózsa György utcájában lévő családi házban a 6 és 8 éves gyermeket, a harminc év körüli felnőttek pedig akasztás következtében vesztették életüket. A gyanú szerint a férfi végzett két fiúval és a nővel. Erre utal, hogy a rendőrség nem keres elkövetőt.

A környéken azt beszélik, hogy a helyszínről egy idős embert elvittek a mentők, ő állítólag a férfi apja.

A Független Hírügynökség szerint a környéket lezárták a rendőrök és nem mondanak semmit. A szomszédok is csak hallottak az esetleges mészárlásról, a családot a megkérdezettek nem ismerték túl jól.

A rendőrség későbbre ígért hivatalos tájékoztatást. A helyszínen van Csöbönyei Imre polgármester is.

Az Index úgy tudja, hogy a mentőkhöz reggel 9 óra körül futott be a riasztás, három autót és két helikoptert küldtek a helyszínre. Amikor az első mentőautó kiérkezett, már csak a halál beálltát tudták megállapítani, újraélesztésre nem volt lehetőség.

Ezek után a két helikopter még a levegőben visszafordult, közölte kérdésünkre az Országos Mentőszolgálat. Az áldozatok esetleges sérüléseiről a mentőszolgálat nem adott felvilágosítást.

Az Index szerint a gyerekek a nő egy korábbi kapcsolatából születtek, nevelőintézetben éltek, csak nyárra mentek haza. A család segélyekből élt. A rendőrség hivatalosan egyelőre nem kommentálta ezt az információt.

A gyermekek anyja részt vett a helyi közmunkaprogramban, a kulturházat takarította és segélyből élt. Az asszony élettársával élt Ácson. Az asszony férje, a gyermekek vér szerinti apja börtönbüntetését tölti, mert 2004-ben Almásfüzitőn meggyilkolt egy benzinkutast - közölte az Index.

A helyiek között az is elterjedt: a nő korábbi élettársa kijelentette, hogy ha az asszony kapcsolatot létesít a másik férfival, lemészárolja a családot.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Te is 8-tól 5-ig dolgozol? Könnyen lehet, hogy ez nagy gond

Te is 8-tól 5-ig dolgozol? Könnyen lehet, hogy ez nagy gond

A távmunka és a rugalmas munkavégzés egyre szélesebb körű elterjedésével egy új kifejezés, a chronoworking is megjelent a munka világában, ami lényegében azt írja le, hogy az adott munkavállaló – amennyiben lehetősége van rá – munkaidejét a bioritmusához igazítja (legyen szó korán kelő pacsirtákról vagy éjszakai baglyokról), vagyis olyan napszakban dolgozik, amikor energiaszintje és koncentrációs képessége arra a legmegfelelőbb. A chronoworking lehetőségének biztosítása a munkáltatónak is megéri, hiszen a bioritmusának legjobban megfelelő időszakban dolgozó munkavállaló produktívabban látja el feladatát.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×