eur:
394.22
usd:
370.4
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Zsaroló parkolóőröket fogtak el Budapesten

Zsaroló parkolóőröket fogtak el a rendőrök a főváros XIV. kerületében.

Pénteken állampolgári bejelentésre fogtak el a rendőrök két közterület-felügyelőt, aki a bírságon felül további pénzt kért egy szabálytalanul parkoló férfitől - közölte Pap Judit, a BRFK sajtóügyeletese az MTI-vel szombaton.

Elmondta: a férfi egy sportteremből távozva vette észre, hogy parkoló autójára kerékbilincs került. Felhívta a megadott számot, kifizette a kiszabott bírságot a kiérkező közterület-felügyelőknek, akik el is távolították a kerékbilincset.

A két parkolóőr azonban feljelentéssel és újabb bírsággal fenyegette meg a férfit, ha nem fizet nekik további összeget. A férfi eközben felhívta a rendőröket, akik azt tanácsolták neki, hogy adja oda a pénzt, de írja fel a bankjegyek sorszámát.

A BRFK helyszínre érkező munkatársai igazoltatták a két parkolóőrt, átkutatták a zsebeiket, és megtalálták a felírt sorszámú bankjegyeket.

A gyanúsítottakat előállították, velük szemben az eljárást a BRFK gazdaságvédelmi főosztálya folytatja le.

Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×