eur:
388.66
usd:
361.76
bux:
68900.51
2024. május 8. szerda Mihály

Sikkasztás miatt előállították Monok polgármesterét

Jelentős értékű sikkasztás megalapozott gyanúja miatt szerdán előállították Szepessy Zsoltot, az Összefogás párt elnökét (Monok polgármesterét) a rendőrök - értesült a hvg.hu.

A hírportál információi szerint a polgármester a személygépkocsijára vonatkozó lízingszerződésben foglaltaknak nem tett eleget, nem fizette a részleteket, ezért a cég vele szerződést bontott. Szepessy Zsolt azonban a felszólítás ellenére nem szolgáltatta vissza a járművet.

A borsod megyei rendőrség emiatt kedden elrendelte a jármű körözését. Szepessy Zsolt szerdán a rendőrkapitányság épülete elé, tiltott helyre parkolt, ekkor a rendőrök előállították és kihallgatták, a járművet pedig lefoglalták - értesült a hvg.hu.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI kérdésére sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta az információt.

Korábban a rendőrség azt közölte, hogy egy 41 éves férfi szerdán a főkapitányság épületében tartózkodott, s a járművel a főbejárat előtt parkolt le. A nyomozók a férfit előállították, gyanúsítotti kihallgatását megkezdték, a gépkocsit lefoglalták, mert nem fizette a részleteket.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Felemás zárás a tőzsdéken

Felemás zárás a tőzsdéken

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő volt, ami elsősorban az OTP eséséből adódott. A hazai nagypapírok közül nagyot ralizott azonban a Mol, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben. Egyre rosszabra fordul a hangulat az amerikai tőzsdéken, nem kizárt, hogy megszakad ma az öt napja tartó emelkedő széria.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×