eur:
379.55
usd:
351.52
bux:
58432.29
2023. december 6. szerda Miklós
Burning candle and white calla on dark background with copy space. Sympathy card
Nyitókép: izzzy71/Getty Images

Ha ez igaz, akkor még borzalmasabb a lezuhant fitneszedző halála

Mint arról az Infóstarton több cikkben is beszámoltunk Jordániában lezuhant egy szikláról egy magyar fitneszedző. Kozma Zsuzsanna 53 éves volt, és gyermekei most felelőst keresnek.

A Naphire.hu. vette észre a Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség közleményét. Eszerint a jordániai túrát szervező magyar férfinek nem volt sem hegyi túravezetői, sem hegyivezetői képítése. A közlemény nevén nevezi a férfit, akinek a korábbi programjain állítólag már történt hasonló tragikus baleset.

A MHOK szerint mindkét baleset elkerülhető lett volna, amennyiben a túrákat egy kompetens, képzettséggel és jogosultsággal rendelkező szakember vezeti.

Címlapról ajánljuk
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Elemzés
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Kiadta Hornung Ágnesnek, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkárának a novemberben elhunyt Turi-Kovács Béla országgyűlési képviselői mandátumát a Nemzeti Választási Bizottság. Herczeg Sándor politológus segítségével megnéztük, hogyan alakult a nők képviselete az Országgyűlésben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.06. szerda, 18:00
Stumpf István
egyetemi tanár, a Bibó Szakkollégium és a Századvég Alapítvány alapító igazgatója, korábbi alkotmánybíró és kancelláriaminiszter
Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagyon érdekes döntéseket rejtett el a kormány a kedden késő este megjelent határozatában, amivel a kormány ügyrendjéről szóló határozatát módosítja. Ennek lényege, hogy némiképp változik a kormányzati döntéselőkészítés: a Gazdasági Kabinet hatásköre kiszélesedik és december 7-étől Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter fogja vezetni Varga Mihály pénzügyminiszter helyett. Varga Mihály viszont kapott egy új eszközt a kezébe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×