eur:
379.55
usd:
351.52
bux:
58432.29
2023. december 6. szerda Miklós
Police car lights in night time, crime scene, night patrolling the city. Abstract blurry image.
Nyitókép: Evgen_Prozhyrko/Getty Images

Halálos baleset a Balatonnál - teljes útzár

Személyautó ütközött autóbusszal Tihany közelében.

Halálos közúti közlekedési baleset történt vasárnap délelőtt a 71-es számú főút 44. kilométerszelvényében Tihany külterületén.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi Tihany felől a 71-es főútra balra, Aszófő irányába kanyarodott, miközben összeütközött az Aszófő irányából Balatonfüred irányába menetrend szerint közlekedő autóbusszal.

A baleset következtében a személygépkocsi 25 éves vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A jármű utasa egy 27 éves nő szintén megsérült, őt a mentők a Veszprémi Csolnoky Ferenc kórházba szállítottak. Az autóbuszon nem sérült meg senki.

A rendőrök a baleset helyszínelés és a műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat a 7303-as út irányába terelik.

Címlapról ajánljuk
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Elemzés
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Kiadta Hornung Ágnesnek, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkárának a novemberben elhunyt Turi-Kovács Béla országgyűlési képviselői mandátumát a Nemzeti Választási Bizottság. Herczeg Sándor politológus segítségével megnéztük, hogyan alakult a nők képviselete az Országgyűlésben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.06. szerda, 18:00
Stumpf István
egyetemi tanár, a Bibó Szakkollégium és a Századvég Alapítvány alapító igazgatója, korábbi alkotmánybíró és kancelláriaminiszter
Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagyon érdekes döntéseket rejtett el a kormány a kedden késő este megjelent határozatában, amivel a kormány ügyrendjéről szóló határozatát módosítja. Ennek lényege, hogy némiképp változik a kormányzati döntéselőkészítés: a Gazdasági Kabinet hatásköre kiszélesedik és december 7-étől Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter fogja vezetni Varga Mihály pénzügyminiszter helyett. Varga Mihály viszont kapott egy új eszközt a kezébe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×