eur:
389.32
usd:
362.72
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Fotó: google térkép
Nyitókép: google térkép

Jöttek érte a rendőrök, kiugrott a 9. emeletről egy szombathelyi férfi

Leugrott egy szombathelyi panelház 9. emeletéről egy 33 éves férfi.

A Nyugat.hu ír arról, hogy egy járőrpáros csengetett be a lakásba, az ajtót a lakás tulajdonosa nyitotta ki, de a rendőrök nem vele akartak beszélni. A járőrök által keresett férfi a lakásban tartózkodott és teljesen érthetetlen módon a rendőrök láttán átlépett az erkély korlátján és a mélybe zuhant.

A férfi életét próbálták megmenteni, de a helyszínen elhunyt. Az eset szerdán délelőtt Szombathelyen, a Bem József utca tízemeletes épületében történt.

A lap úgy tudja, hogy

férfi pár hónapja szabadult a börtönből.

A fiatal korában eredményes sportoló korábban rabolt, amiért komoly börtönbüntetést kapott, majd szabadulása után újabb törvénysértést követett el, amiért ismét leülte a büntetését. Most állítólag egy kisebb bűncselekmény miatt keresték, de nem várta meg a rendőröket, inkább ugrott.

Egy közeli ismerőse elmondta, hogy az elhunyt férfi élettársa gyermeket vár.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×