eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Palvin Barbara modell a Sóhajok (Suspiria) című film bemutatóján a 75. Velencei Filmfesztiválon 2018. szeptember 1-jén.
Nyitókép: MTI/EPA/Ettore Ferrari

Néhány fotó bizonyítja: férjhez ment Palvin Barbara

Az eljegyzés után már azt is lehetett tudni, hogy Magyarországon lesz az esküvő, a helyszín és az időpont ugyanakkor nem volt nyilvános.

A sajtó már csütörtök-pénteken arról cikkezett, hogy Magyarországra érkezett Palvin Barbara és Dylan Sprouse, valamint a vőlegény családja és számos külföldi barátjuk. A menyasszony fodrásza és sminkese az Instagramon posztolt, ezek alapján a lagzi nulladik napja pénteken meg is kezdődött.

Most úgy tűnik, igazak voltak a hírek, hiszen a világhírű modellt a Bors egyik olvasója menyasszonyi ruhában fotózta le egy Budapesthez közeli településen szombaton. A képek itt láthatók.

Palvin Barbara és az amerikai színész kapcsolata már öt éve tart, és szeptemberben jegyezték el egymást, de erről csak alig egy hónapja számoltak be. Utána a modell egy interjújából kiderült, hogy az esküvő minden bizonnyal Magyarországon lesz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×