INFORÁDIÓ
2023. május 28. vasárnap
Csanád, Emil

szombathely

baleset

kisfiú

fotó: Google-maps

Aknába esett egy hároméves kisfiú, lépnie kellett a városnak

Infostart

Az eset egy lakótelepi, de füves résznél történt Szombathelyen. A gyerek kisebb sérüléseket szenvedett, a város aztán kicserélte az akna fedlapját.

Szombathelyen, a Károly Róbert utcában lévő aknába esett bele hároméves Benjamin. A játszótérről tartott haza a család, a kisfiú a füves részen szaladgált, amikor az egyik pillanatban nagy puffanást hallottak a szülők.

Az egyik panelház előtt volt egy akna, annak a fedelére lépett át. Édesapja arról mesélt a vaol.hu-nak, hogy gyermeke "olyan szerencsétlenül lépett, hogy a fedél megmozdult. Ő pedig a mély aknába csúszott, a fedlap pedig megfordulva a fejére esett. Az volt a nagy szerencse, hogy a fiam ügyesen megkapaszkodott, a lábával pedig a lépcsőre támaszkodott. Még csak hároméves, de a szemünkben ő egy igazi hős".

Rettenetesen sírt, de szerencsére a fejét nem érte ütés, és semmije sem tört el. A jobb térdét azonban jól lehorzsolta. A lábán jókora seb keletkezett - erről már édesanyja beszélt.

Az ügyben a lap megkereste a szombathelyi önkormányzatot. Azt a tájékoztatást kapták, hogy a SZOMTÁV Kft. szalaggal körbekerítette az érintett területet. Szerdán gondoskodnak a fedlap cseréjéről, annak biztonságos elhelyezéséről, valamint a balesetveszély megszüntetéséről.

Nyitókép: Google-maps
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018