eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Fotó: Budapestkörnyéke.hu

A luxusautóban ülő sofőr karcolásokkal megúszta a balesetet

Skoda és Tesla karambolozott Csepelen, mind a kettő rommá tört. Az egyikben viszont többen súlyosan megsérültek.

Csepelen egy Tesla Type S gépkocsi haladt a Kossuth Lajos utcában, a Kvassay-híd felé. A Tesla vezetője a megengedett sebességnél jóval gyorsabban ment a Corvin-csomópontnál a Csepel felé visszakanyarodó sávba sorolt be, hogy majd a Teller Ede út felé haladjon tovább - írja le szemléletesen a balesetet a BudaPestkörnyeke.hu.

A portál információi szerint a fiatal sofőr egy kamion mellé ért, amely éppen elkezdett sávot váltani. Ettől a fiatalember megijedt, jobbra rántotta a kormányt, emiatt elvesztette uralmát a járműve felett, amely felhajtott az elválasztó füves területre és kiütötte a jelzőlámpát, majd még mindig jelentős sebességgel tovább sodródott.

Ezzel egy időben, a Ferencváros felől egy Skoda Superb gépkocsi érkezett, melynek vezetője a lámpás csomóponthoz érve továbbhaladt, és a Tesla bal kéz felől frontálisan belerohant és a vasúti sínekre lökte a Skodát.

A Skodában öten utaztak,

a középkorú férfi sofőrt a tűzoltók feszítővágóval szabadították ki,

több csontja eltört. A jobb első ülésen utazó anyósa nem használta a biztonsági övét, életveszélyes állapotban szállították kórházba. A hátul ülők is súlyosan megsérültek. A Tesla vezetője karcolásokkal úszta meg az esetet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×