eur:
395.14
usd:
364.29
bux:
65632.53
2024. március 19. kedd Bánk, József
ANAHEIM, CA - OCTOBER 29:  In this handout photo provided by Disneyland Resort, actor Hayden Christensen takes over Millennium Falcon: Smugglers Run during a visit to Star Wars: Galaxys Edge at Disneyland Park on October 29, 2019 in Anaheim, California.  (Photo by Richard Harbaugh/Disneyland Resort via Getty Images)
Nyitókép: Richard Harbaugh/Disneyland Resort via Getty Images

Nagy visszatérő a Star Wars-univerzumban

Elindult a találgatás.

Hayden Christensen egy Ahsoka-sorozattal tér vissza a Csillagok háborúja világába - értesült a The Hollywood Reporter.

A 40 éves kanadai színész ismét Anakin Skywalkert, vagyis Darth Vadert alakítja a Lucasfilm és a Disney+ streamingszolgáltató Ahsoka című élőszereplős sorozatában.

A rajongók kedvenc karakterét, Ahsoka Tanót, a Star Wars animációk népszerű figuráját Rosario Dawson formálja meg, akit a The Mandalorian második évadában láthattak a sorozat nézői.

A készülő Ahsoka-sorozat cselekményéről egyelőre csak annyit tudni, hogy Dave Filoni írja, a széria executive producere Jon Favreau lesz. Filoni a Star Wars: A klónok háborúja-sorozattal lett ismert, A Star Wars: Lázadók és a Star Wars: Ellenállás című animációs sorozatokat is ő alkotta, az élőszereplős szériák között a The Mandaloriannel debütált.

Nem világos egyelőre, hogy kerül Vader az Ahsoka-sorozatba, amely - mint a The Mandalorian - öt évvel A Jedi visszatér eseményei, vagyis Vader halála után játszódik.

Tano Skywalker tanítványa volt, tehát lehetséges, hogy visszatekintés formájában fog felbukkanni Vader alakja. Egyes források ezzel szemben arra tippelnek, az Erő Szellemeként jelenik meg Hayden Christensen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×