eur:
395.48
usd:
366.78
bux:
65434.92
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Pataky Attila énekes az Edda Művek koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2020. március 7-én.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Változás állt be a koronavírussal küzdő Pataky Attila állapotában

Az EDDA Művek frontemberét néhány napja szállították a Szent László Kórházba, miután elhatalmasodtak rajta a koronavírus-fertőzés tünetei.

Pataky Attila múlt héten került kórházba, mivel szervezetét megtámadta a koronavírus, ami nem kímélte az EDDA Művek másik két zenészét, Kicska Lászlót és Gömöry Zsoltot sem. A billentyűs szintén kórházba került, és ő sincs jó állapotban – írja a Ripost.

A formáció frontemberének állapotáról pénteken még aggasztóak voltak a hírek: akkor még a kórházban érte el a bulvárlap, amely szerint minden lélegzetvételért meg kellett küzdenie. A Ripost hétfő délelőtt ismét próbálta elérni a legendát, akinek a telefonját felesége vette fel, és elárulta, hogy van az énekes.

„Köszönjük az érdeklődést, Attila sokkal jobban van és már el is hagyhatta a kórházat.

Túl van a nehezén és itthon lábadozik.

Természetesen még beletelik egy kis időbe, amíg visszanyeri az erejét, de már nincsenek komoly fájdalmai és egyre jobb a hangulata. Azt hiszem a nehezén túl vagyunk” – nyilatkozta felesége, egyúttal tolmácsolva férje köszönetnyilvánítását is az érte aggódó rajongók felé.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Sorra válnak meg a külföldiek a Velencei-tó melletti ingatlanjaiktól

Sorra válnak meg a külföldiek a Velencei-tó melletti ingatlanjaiktól

A Velencei-tó környéke viszonylag könnyen vészelte át a lakáspiac tavalyi ledermedését. Nagy szerepe lehet ebben annak, hogy a tó partjára már nem elsősorban üdülőhelyként, hanem egy tiszta, békés, ám mégis nagyvárosközeli lakóövezetként tekintenek az otthont keresők. A külföldi ingatlantulajdonosok viszont most egyértelműen az eladói oldalon jelennek meg - derül ki az OTP Ingatlanpont szakembereinek tapasztalataiból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×