eur:
394.34
usd:
370.1
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Gömöry Zsolt, az Edda Művek billentyűse a rockegyüttes próbáján Budapesten 2015. április 2-án. Az Edda a Papp László Budapest Sportarénában koncerttel ünnepli 40. születésnapját április 11-én.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Újfajta kezelést kap az Edda koronavírusos zenésze

Gömöry Zsolt számot be az állapotáról és az orvosok munkájáról.

Az Edda több tagja koronavírusos lett, a fertőzést elkapta Pataky Attila, Kicska László és Gömöry Zsolt.

A billentyűs a Ripostnak mondta el, hogy a napokban egy új kezelési módszert próbáltak ki rajta az orvosok, aminek köszönhetően jobban érzi magát.

„Már napok óta nincsen, ami hozzájárul ahhoz, hogy sokkal jobb lett a közérzetem. Ma végzik el újra a koronavírus-tesztet, aminek az eredménye döntő lehet, illetve különböző laborvizsgálatok várnak még rám. Ezen felül egy új, intravénás kezelést is kapok, ami vélhetően hatásos lesz. Magas dózisban kapok antibiotikumot tíz napon át. Vár most rám egy tüdőröntgen is, hogy lássák az orvosok, milyen mértékű a javulás” – nyilatkozta a zenész.

Gömöry elmondta, hogy még nincs teljesen jól, a tüdeje még nem tökéletes és izomfájdalmai is vannak, de egyre jobb az állapota, az étvágya is kezd visszatérni.

Az Edda tagját az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben ápolják, és hálás azért az óriási munkálért, amit az orvosok és az ápolók végeznek.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×