INFORÁDIÓ 
2020. április 6. hétfő
Bíborka, Vilmos

baleset

m5-ös autópálya

kamion

halálos

Rendőrök helyszínelnek tisztázatlan körülmények között felborult, majd kerekeire állított kamionnál az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán Újhartyánnál 2020. február 21-én. A balesetben a gépjármű vezetője elhunyt.

Fotók az M5-ösön történt halálos balesetről

Infostart / MTI

Elhunyt a vezetője annak a kamionnak, amely az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán Újhartyánnál felborult péntek délután - mondta Vattayné Székely Noémi, az ORFK sajtóügyeletese.

A rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint a kamion eddig tisztázatlan körülmények között borult fel az M5-ös autópálya 43-as kilométerszelvényében.

A műszaki mentés idejére az újhartyáni kihajtót lezárták.

Vattayné Székely Noémi elmondta: a kamionbaleset után az autópálya másik oldalán, Budapestről Szeged felé az M5-ös 43-as kilométerszelvényében újabb baleset történt.

Hat autó rohant egymásba.

Személyi sérülés nem történt, de a belső sávot le kellett zárni, Szeged felé több kilométeres volt a kocsisor az M5-ösön.

Újhartyán, 2020. február 21.
Tisztázatlan körülmények között felborult kamion szétszoródott rakománya az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán Újhartyánnál 2020. február 21-én. A balesetben a gépjármű vezetője elhunyt.
MTI/Mihádák Zoltán
Tisztázatlan körülmények között felborult kamion szétszoródott rakománya az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán Újhartyánnál 2020. február 21-én. A balesetben a gépjármű vezetője elhunyt. MTI/Mihádák Zoltán
Újhartyán, 2020. február 21.
Tisztázatlan körülmények között felborult, majd kerekeire állított kamion az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán Újhartyánnál 2020. február 21-én. A balesetben a gépjármű vezetője elhunyt.
MTI/Mihádák Zoltán
MTI/Mihádák Zoltán

Nyitókép: Rendőrök helyszínelnek tisztázatlan körülmények között felborult, majd kerekeire állított kamionnál az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán Újhartyánnál 2020. február 21-én. MTI/Mihádák Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018