eur:
395.75
usd:
372.09
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Facebook

Nagyon beteg a Mamma Mia! sztárja

Julie Walters, akit a Billy Elliotban is láthatott a magyar közönség, először beszélt nyilvánosan másfél éve tartó küzdelméről.

A brit színésznő, aki bélrákban szenved, a BBC tévéműsorában arra biztatott mindenkit, hogy menjen el szűrővizsgálatokra.

A 69 éves Julie Walters a műsorban elmondta, hogy jelenleg viszonylag jól van, megoperálták, és kemoterápiát is kapott az után, hogy diagnosztizálták nála a harmadik stádiumú bélrákot.

Felidézte, hogy nagy megrázkódtatás volt, amikor az orvos másfél éve megmondta neki, hogy rákos. De azt ígérte neki, hogy rendbe tudják hozni, ezért nem adta fel a reményt.

A betegség miatt nem szerepelhetett A titkos kert című film néhány jelenetében, amelyen éppen a kezelések idején dolgozott Colin Firth-szel. Frances Hodgson Burnett híres regényéből a BAFTA-díjas tévérendező, Marc Munden forgatott ismét filmet, amely májusban debütál az angol mozikban. Mint mondta: lehet, hogy ez lesz az utolsó filmje, bár nem biztos abban, hogy visszavonul.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×