INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 14. péntek
Marcell

vecsés

vonatbaleset

sofőr

vasúti átjáró

sorompó

Összetört személygépkocsi, miután tehervonattal ütközött Vecsés és Üllő között egy vasúti átjáróban 2020. február 11-én. Az üresen álló autónak a másik vágányon szembejövő, Ceglédről a Nyugati pályaudvarra tartó személyvonat is nekirohant. A balesetben senki nem sérült meg.

Horror Vecsésen: két vonat tarolt le egy autót

Infostart

A sofőr még ki tudott ugrani az autójából, de után olyat látott, mint addig csak a filmekben.

Egy hajszálon múlott az élete annak az 58 éves üllői férfinak, akit kedden este ért baleset a vecsési vasúti átjáróban. A kora esti órákban az autója beszorult a sínek és a gyalogosjárda közé. A férfinak az utolsó másodpercben sikerült kiugrani a kocsiból, mielőtt először a Vecsésről érkező tehervonat, majd a szemből jövő személyvonat is elcsapta a kocsiját.

A Blikk értesülései szerint a férfi mindössze egy hete vette az autót, amely a Szép utcai vasúti átjáróban akadt el a sínek között. A sofőr, miután rájött, hogy nem tudja kiszabadítani az autóját, kiugrott a kocsiból, és olyat látott, mint a filmekben: előbb egy Vecsés felől érkező tehervonat repítette messzire a Renault-t, majd a másik irányból jövő szerelvény is letarolta a roncsot. A tulajdonos csak a rendszámot tudta megmenteni róla.

Novemberben hasonló eset történt ugyanennél a vasúti átjárónál, azzal a különbséggel, hogy az az autó „csak” egy vonattal ütközött. Akkor egy nő ugrott ki a beszorult taxijából, így csak az autóját csapta el az érkező vonat.

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018