eur:
392.76
usd:
366.13
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Összetört személygépkocsi, miután tehervonattal ütközött Vecsés és Üllő között egy vasúti átjáróban 2020. február 11-én. Az üresen álló autónak a másik vágányon szembejövő, Ceglédről a Nyugati pályaudvarra tartó személyvonat is nekirohant. A balesetben senki nem sérült meg.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Horror Vecsésen: két vonat tarolt le egy autót

A sofőr még ki tudott ugrani az autójából, de után olyat látott, mint addig csak a filmekben.

Egy hajszálon múlott az élete annak az 58 éves üllői férfinak, akit kedden este ért baleset a vecsési vasúti átjáróban. A kora esti órákban az autója beszorult a sínek és a gyalogosjárda közé. A férfinak az utolsó másodpercben sikerült kiugrani a kocsiból, mielőtt először a Vecsésről érkező tehervonat, majd a szemből jövő személyvonat is elcsapta a kocsiját.

A Blikk értesülései szerint a férfi mindössze egy hete vette az autót, amely a Szép utcai vasúti átjáróban akadt el a sínek között. A sofőr, miután rájött, hogy nem tudja kiszabadítani az autóját, kiugrott a kocsiból, és olyat látott, mint a filmekben: előbb egy Vecsés felől érkező tehervonat repítette messzire a Renault-t, majd a másik irányból jövő szerelvény is letarolta a roncsot. A tulajdonos csak a rendszámot tudta megmenteni róla.

Novemberben hasonló eset történt ugyanennél a vasúti átjárónál, azzal a különbséggel, hogy az az autó „csak” egy vonattal ütközött. Akkor egy nő ugrott ki a beszorult taxijából, így csak az autóját csapta el az érkező vonat.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×