eur:
392.82
usd:
367.8
bux:
0
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Összeroncsolódott személyautó mellett helyszínel egy rendőr Kiskunmajsán 2020. január 1-jére virradóan. Az úttestről lesodródó autóval két gyalogost ütöttek el hajnalban. Az egyik gyalogos, egy 29 éves férfi a helyszínen meghalt, egy 26 éves nő pedig megsérült. A sofőr a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül hajtott tovább. A rendőrök a 28 éves öttömösi férfit néhány utcával távolabb megállították, majd segítségnyújtás halált okozó elmulasztása bűntette és halált okozó ittas járművezetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették.
Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Szörnyű részletek derültek ki a szilveszteri gázolásról

Szilveszteri buliból sétált hazafelé az a pár, amelyet elgázoltak Kiskunmajsán. A férfi életét vesztette, barátnője súlyosan megsérült.

A baleset Kiskunmajsán a Fő utcában történt hajnali 3 óra 45 perckor. A Blikk úgy tudja, a vétkes sofőr egy 28 éves öttömösi családapa, aki az áldozat barátja szerint mindössze fél éve rendelkezik jogosítvánnyal, és nem is a saját autójával okozta a balesetet. Az autó vélhetően gyorsabban haladt a megengedettnél, amikor a jeges úton megcsúszott és lesodródott az útról. A fiatal helybéli pár a kereszteződésen áthaladva egy mellékutcába tartott, de hiába voltak már bőven 2-3 méterre az úttesttől, a kicsúszott autó elgázolta őket. Gábornak esélye sem volt a túlélésre, közeli barátja szerint csaknem 15 métert repült az ütközés következtében. Párját, Dórát még kórházban kezelik, már sikerült stabilizálni az állapotát.

Kiderült, a balesethez pont az áldozat bátyját riasztották a mentőktől. Amikor a kollégái meglátták, ki az áldozat, nem akarták őt közel engedni, s először nem értette, miért. Csak utána szembesült vele, hogy az öccse az, aki meghalt ebben a borzalmas balesetben - mondta a lapnak egy ismerős.

A vétkes sofőr nem állt meg.

A baleset helyszínétől két kilométerre igazoltató járőrök állították meg, amikor felfigyeltek az összetört szélvédőjű járműre. Mint kiderült, a sofőr ittas állapotban volt.

Az intézkedés során a gépkocsit vezető 28 éves öttömösi férfival szemben felmerült az ittasság gyanúja is, így őt előállították, majd segítségnyújtás halált okozó elmulasztása és halált okozó ittas járművezetés megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették – közölte Horváth Erika, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Címlapról ajánljuk
Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×