eur:
394.24
usd:
369.36
bux:
65212.36
2024. április 19. péntek Emma
Összeroncsolódott személyautó Kiskunmajsán 2020. január 1-jére virradóan. Az úttestről lesodródó autóval két gyalogost ütöttek el hajnalban. Az egyik gyalogos, egy 29 éves férfi a helyszínen meghalt, egy 26 éves nő pedig megsérült. A sofőr a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül hajtott tovább. A rendőrök a 28 éves öttömösi férfit néhány utcával távolabb megállították, majd segítségnyújtás halált okozó elmulasztása bűntette és halált okozó ittas járművezetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették.
Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Cserbenhagyásos gázolás Kiskunmajsán

Két gyalogost ütöttek el egy úttestről lesodródó személygépkocsival Kiskunmajsán újév hajnalán, egyikük meghalt, a gázoló elhajtott.

A baleset következtében egy 29 éves férfi a helyszínen meghalt, egy 26 éves nő pedig megsérült. Horváth Erika, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a baleset 3 óra 45 perckor a Fő utcán történt. A sofőr a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül hajtott tovább.

Időközben néhány utcával távolabb szolgálatban lévő rendőrök ellenőrzést végeztek, amikor látták az úton haladó személyautót, amelynek szélvédője be volt törve. Ekkor ugyan még a balesetről bejelentés nem érkezett, de a rendőrök utánamentek a gyanús autónak, és megállították.

Az intézkedés során a gépkocsit vezető 28 éves helyi férfivel szemben felmerült az ittasság gyanúja is, így őt előállították, majd segítségnyújtás halált okozó elmulasztása bűntette és halált okozó ittas járművezetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették. Az ügyet a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×