eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Lajkó Félix hegedűművész a lengyel Volosi zenekarral közös koncertjén a VeszprémFesten, a Hangvillában 2018. július 11-én.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Temetőlátogatás közben fosztották ki Lajkó Félixet, oda a százmilliós hegedű

A mintegy 160 millió forintot érő hegedűt akkor lopták ki a művész kocsijából, amikor szerettei sírját kereste fel.

Az eset még pénteken történt a délvidéki Péterrévén, ahol a temető melletti utcában rabolták ki Lajkó Félix hegedűművészt, az autójából emelték el hangszerét, míg ő szerettei sírját látogatta meg - írja a Magyar Szó.

A rablást azonnal jelentették a rendőrségnek.

"A nyomozás érdekében a részletekről nem beszélhetek, de bízom a rendőrség munkájában, és hogy a hegedű előkerül majd" – mondta röviden a hegedűművész.

A belgrádi szerb média szerint az 1800-as években készült hegedű értéke félmillió euró. A Domenico Montano márkájú hangszer igen ritka. A rendőrség az esetet súlyos rablásnak minősítette, a nyomozás folyamatban van.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×