INFORÁDIÓ 
2019. május 20. hétfő
Bernát, Felícia

munkahelyi baleset

sóstófalva

halálos

mentőhelikopter

Szolnok, 2018. június 27. Mentőhelikopterek Szolnokon 2018. június 27-én a Debreceni úton, ahol egy mentőautó és egy utasokat szállító autóbusz ütközött össze. A mentőautó vezetője és a szállított beteg életét vesztette, az esetkocsiban tartózkodó mentőápoló és mentőtiszt pedig súlyosan megsérült. A buszon huszan szenvedtek - az első vizsgálat szerint - könnyű sérülést. MTI Fotó: Mészáros János

Rejtélyes haláleset: hiába jött a mentőhelikopter

Infostart

Szerelés közben zuhant egy többmázsás vasszerelvény egy 32 éves férfira Sóstófalván.

A boon.hu értesülései szerint szörnyű baleset történt az egyik helyi telephelyen, szerelés közben zuhant egy többmázsás vasszerelvény a férfira, aki életét vesztette. Egy traktor pótkocsijának a billenő felülete okozhatta a bajt, de azt, hogy pontosan milyen körülmények között, egyelőre nem lehet tudni.

A mentőszolgálat helikoptert is riasztott az esethez, azonban nem tudtak segíteni, a férfi az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett.

A megyei rendőr-főkapitányság halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoz, de a munkaügyi felügyelet vizsgálata fogja feltárni, hogy valóban foglalkozás körében történt-e a veszélyeztetés: azt is vizsgálják, hogy a szerencsétlenül járt férfi valóban munkatevékenységet végzett-e a telephelyen, amikor a baleset érte.

Nyitókép: MTI Fotó: Mészáros János
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018