eur:
393.42
usd:
367.9
bux:
65933.27
2024. április 24. szerda György

Hihetetlen szövegnek dőltek be a fegyveres rablók

Kabaréba illő trükkel hiúsított meg egy fegyveres rablást Belgiumban egy boltos.

A belga RTL televízió beszámolója szerint öt férfi ki akart rabolni egy e-cigarettát árusító üzletet Charleroi-ban, a bolt tulajdonosa azonban azt tanácsolta nekik, hogy inkább jöjjenek vissza estefelé, mert akkorra már több pénz, akár 2-3 ezer euró is lesz a kasszában.

A trükk működött, a banda tagjai záráskor visszatértek, ám ekkor azonnal őrizetbe is vették őket a boltos által kihívott rendőrök, akik az üzlet hátsó részében várakoztak.

"Láttam, hogy nem zsenikkel van dolgom. Olyan volt az egész, mint egy vígjáték. Ők a legrosszabb rablók Belgiumban" - mondta a boltos.

Az akció során öt gyanúsítottat vettek őrizetbe, egyikük még fiatalkorú.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Felszúrt a forint

Felszúrt a forint

A dollár gyengülésének következtében kedden érdemben erősödni tudott a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően szerda reggel az euróval és a dollárral szemben sem láthatunk nagyobb mozgásokat. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×