eur:
395.01
usd:
370.83
bux:
65196.47
2024. április 19. péntek Emma

Másfél hete nem találják a Görögországban eltűnt magyar turistát

Tizenkét napja senki sem tud semmit a Görögországban nyomtalanul eltűnt magyar férfiról.

A miskolci szobafestő egyedül utazott el a tengerparti nyaralásra. A vakáció helyszínéül a kis halászfalut, Platamont választotta. Szeptember 21-én befizetett egy szervezett programra. Ám, amikor a csoport a hajós kirándulásra indult volna, a férfi nem jelent meg a gyülekezőhelyen, azóta nem adott életjelet magáról – írja a Blikk.hu.

A fia – amint megtudta, hogy baj van – a helyszínre ment megkeresni édesapját. „Közel egy hétig voltam kint, de nem találtam meg az édesapámat. Mindent bejártam, éjjel-nappal mentem, kutattam, hol lehet. A falu negyven kilométeres körzetében átfésültem mindent, ám hiába. Vasárnap hazajöttem, de továbbra is tartom a kapcsolatot a rendőrséggel, s azonnal értesítenek, ha találnak valami nyomot, vagy – ami a legjobb lenne –, ha apukám előkerülne” – nyilatkozta.

Különösen megrázó élményben volt része Görögországban az édesapját kereső férfinak, mert egyik nap behívták a rendőrségre, ugyanis a vízből egy azonosítatlan holttestet emeltek ki. Attila nagyon félt, de amikor egy fényképen megmutatták neki a holttestet, megnyugodott, mert nem az apukája volt a felvételen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×