eur:
389.85
usd:
362.91
bux:
68088.34
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Curtis (Széki Attila, b) és Majka (Majoros Péter) a Majka & Curtis koncertjén a 26. VOLT Fesztiválon a soproni Lővér kempingben 2018. június 30-án.
Nyitókép: MTI/Nyikos Péter

Fordulat jöhet Majkáék ügyében

Feljelentést tettek a kábítószerügyben.

A népszerű raptter, Majka múlt héten a Szegedi Ifjúsági Napokon jelentette be, hogy megválik zenésztársától, Curtistől, annak kábítószerproblémái miatt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Fővárosi Főügyészség korábban azt közölte, hogy sajtóhírek és internetes posztok alapján nem nyomoznak Curtis kokainfogyasztása ügyében, ám a Blikk most azt közölte, Tényi István a szegedi ügyészségen bejelentést tett ismeretlen tettes ellen kábítószer-birtoklás gyanúja miatt.

Indoklása szerint Majka a SZIN-en nagy nyilvánosság előtt beszélt Curtis drogproblémáiról, amelyet ő el is ismert, és a hatályos magyar jogszabályok értelmében nemcsak előállítani és terjeszteni tilos kábítószert, de birtokolni is.

Curtis a hétvégén a Dunaszerdahely közelében fekvő Lég falunapján lépett fel, és a Blikk beszámolója szerint jelezte, hogy cserbenhagyva és elárulva érzi magát. „Nem szép dolog egy barátot sz*rban hagyni" – jelentette ki, majd később azt mondta: "Majka nem a barátom! Aki elárulja a másikat, az nem a barátja. Jegyezzétek meg! Ez fontos. Ha nem tudsz segíteni neki, legalább ne árts!”

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×