eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Rejtélyes tragédia a diszkó előtt

Eddig tisztázatlan körülmények között elhunyt egy szórakozóhely biztonsági őre Miskolcon.

Szombaton hajnalban a miskolci egyetemi Rockwell Klub előtti területen meghalt az egyik biztonsági őr. Ezt megelőzően szóváltás alakult ki fiatalok között, és verekedés volt a szórakozóhely előtt.

A boon.hu úgy tudja, a Miskolci Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendkívüli halálesetet. Indult a rendőrségen egy másik eljárás is garázdaság miatt a verekedés körülményeit vizsgálva. A rendőrség tehát nem talált közvetlen összefüggést a két eset között, a biztonsági őr rosszul lett, és az okozta halálát.

A Rockwell Klub közleményt adott ki.

„A szórakozóhelyen kívül történt garázdaság után, az egyik biztonsági őr eddig tisztázatlan körülmények között rosszul lett és a Rockwell Klub állandó egészségügyi dolgozója minden igyekezete és a helyszínre érkező két mentőautóban szolgálatot teljesítő mentősök segítsége ellenére is elhunyt.” A klub vezetése kifejezte a család felé részvétét és együttérzését, mert “a Rockwell Klub egy régi munkatársat, egy barátot vesztett el szombat hajnalban.”

Címlapról ajánljuk
Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Október 31-ig tekinthető meg a Magyar Természettudományi Múzeumban a Kékvándor című kiállítás, amely a 2017-ben elhunyt Burger Barna fotográfus kéktúrás fotóit mutatja be. A tárlat kurátora, Csizek Gabriella az InfoRádióban elmondta: összesen tizenkét tájegységen keresztül ismerhetjük meg az Országos Kéktúra teljes útvonalát, miközben a fotóművész egyedi látásmódjának köszönhetően a ráismerés szépségével tárulnak elénk gyöngyőrű tájak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×