eur:
394.16
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Az évnyitóról vitte a halálba elsős fiát a hajdúszoboszlói apa

Az évnyitóról vitte a halálba elsős fiát a hajdúszoboszlói apa

Most kezdte volna az iskolát az a kisfiú, aki t feltételezések szerint megmérgezett az édesapja, majd a férfi felakasztotta magát, és az édesanya pedig, aki bejelentette családtagjai eltűnését, szintén öngyilkos lett Hajdúszoboszlón.

A 45 éves B. László múlt pénteken tűnt el 6 esztendős kisfiával, Milánnal. A férfit és gyermekét a Keleti-főcsatorna közelében holtan találták, László felesége a hajdúszoboszlói, Szilfákalja utcai otthonukban végzett magával.

A Bors információi szerint múlt pénteken még látták az évnyitón a férfit és kisfiát.

A gyerek most kezdte volna az iskolát, az évnyitóra az apja vitte el,

később pedig még látták őket együtt, amint kifelé bicikliznek a városból. A Keleti-főcsatorna közelében volt a hétvégi házuk. 

A felesége pénteken még dolgozott, masszőr volt a gyógyfürdőben. Alighanem ő jelenthette be férje és kisfia eltűnését, majd kaphatott egy üzenetet, amelyben a családfő leírta, hogy mire készül. Az asszony ezután végezhetett magával. De ezek egyelőre csak találgatások, az orvos szakértő fogja megállapítani a családtagok halálának pontos időpontját és sorrendiségét.

A Bors úgy tudja,

a feleség levelet hagyott hátra,

ebben pontosan megjelölte a helyet, ahol a rendőrség rálelhet fia és férje holttestére. A rendőrség egyelőre semmilyen értesülést nem kommentál. Azt az elsődleges szakértői vélemények már megerősítették, hogy

a férfi és a nő önkezével vetett véget életének, míg a kisfiú gyilkosság áldozata lett.

Hajdúszoboszlón az a hír terjedt el, hogy László mérget itatott Milánnal, majd felakasztotta magát.

Végh József kriminálpszichológus szerint a hajdúszoboszlói

apa úgynevezett kiterjesztett öngyilkosságot követett el.

Az ilyen esetekben az elkövetőben nagyon erős a gondoskodás vágya a gyermeke iránt, ám saját életét kilátástalannak tartja. A gyermekét nem meri másra bízni, ezért inkább vele is végez.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×