eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Ezért rúgta fejbe a takarítónőt a svéd turista a szállodában: 18+ videó

Ezért rúgta fejbe a takarítónőt a svéd turista a szállodában: 18+ videó

Kihallgatták azt a svéd turistát, aki brutálisan bántalmazott egy takarítónőt egy bulgáriai hotelben.

A Napospart egyik szállodájában az 53 éves svéd férfi szóváltás után fejbe rúgott egy alkalmazottat, aki ájultan esett össze a támadás után - írja a 24.hu.

A turistát a június 3-én történt eset után őrizetbe vették, majd szabadon is engedték, és folytathatta nyaralását; előzetes letartóztatását azután kezdeményezték, hogy egy helyi televízió bemutatta a rúgásról készült videót.

Egy bolgár lap szerint a kihallgatáson a férfi elmondta: semmire nem emlékszik az esetből, mert nagyon részeg volt.

Megszólalt az áldozat is: a takarítónő – aki egyébként agyrázkódást szenvedett a bántalmazás következtében – elmondta, hogy sokkolta az eset. Az alkalmazott pénzbeli kártérítést vár az elszenvedett sérelmeiért.

Bulgáriában komoly felháborodást váltott ki az eset.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×