eur:
385.54
usd:
354.18
bux:
68673.84
2024. május 15. szerda Szonja, Zsófia

Szerelmi életét is bemutatja Ivana Trump

A Donald Trumppal közös gyerekeivel a főszerepben ír memoárt Ivana Trump, a jelenlegi amerikai elnök első felesége.

A Gallery Books kiadó közlése szerint a Raising Trump című könyv szeptember 12-én jelenik meg.

A kiadó szerint Ivana Trump írása "az anyaságról, az erőről és a kitartásról" szól, valamint a ma már sikeres üzletasszony

csehszlovákiai gyermekkoráról, New Yorkba költözéséről, viharos szerelmi életéről és sikeres karrierjéről.

"Ahogy a volt férje elfoglalta helyét az Egyesült Államok 45. elnökeként, úgy közös gyerekeik is a rivaldafénybe kerültek" - olvasható a kiadó közleményében, amely szerint Ivana volt az, aki felnevelte három gyereküket és megtanította nekik mindazt, amit ő maga az élet legfontosabb leckéinek tart: "a kitartást, a becsületességet, a tisztességet és a törekvést".

Donald és Ivana Trump 1992-ben vált el egy titkos megállapodás kíséretében. Közös gyerekeik, Donald Jr., Ivanka és Eric nagyon jó kapcsolatot ápolnak édesapjukkal és gyerekkori emlékeik felidézése révén az édesanyjuknak is segítenek a memoár megírásában.

A kiadó szerint a könyv mentes lesz minden politikai tartalomtól, és valószínűleg nem fogja bírálni az amerikai elnököt, akinek jelöltségét első felesége is támogatta.

Ivana Trump több könyvet is írt korábban, köztük a The Best Is Yet to Come: Coping with Divorce and Enjoying Life Again és a For Love Alone címűt, amely miatt jogi csatározás indult közte és volt férje között.

Címlapról ajánljuk
Mesterséges kómában tartják a szlovák miniszterelnököt

Mesterséges kómában tartják a szlovák miniszterelnököt

Robert Fico több órás műtéten esett át, miután egy merénylő többször rálőtt és életveszélyesen megsebesítette.

Angela Merkel nem kapott meghívót a CDU-kongresszusra, de a Zöldeknél beszédet is mondott

Nagy visszhangot váltott ki, hogy Angela Merkel szinte főszereplője volt egy zöldpárti politikus búcsúztatójának. A szóban forgó politikus az a Jürgen Trittin volt, aki a tizenhat évig tartó Merkel-érában tekintélyes ellenzéki képviselőként mindvégig az akkori kancellár korrekt és sokak által tisztelt ellenfele volt. Ezért talán nem is véletlen, hogy a búcsúztatóra meghívták Angela Merkelt, aki meg is lepte vendéglátót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×