eur:
389.69
usd:
361.98
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Ismét leküzdötte függőségét Ben Affleck

Ismét leküzdötte függőségét Ben Affleck

Mint írta, a kúra egyik célja az volt, hogy "a lehető legjobb apa lehessen". Nemrég elállt az új Batman-film rendezésétől, de ő marad a főszereplő.

A 44 éves amerikai színész, rendező kedden Facebook-oldalán közölte, hogy az elvonókúra az első lépés volt talpra állása felé, és külön köszönetet mondott legnagyobb támogatójának, feleségének, Jennifer Garnernek, akitől 2015 óta külön él.

"Befejeztem egy alkoholelvonó-kúrát, amellyel már volt dolgom korábban is, és (az alkohollal) a jövőben is szembe fogok szállni. Azt akarom, hogy gyermekeim tudják, nem szégyen az, ha szükség esetén segítséget kérünk, és erőt adunk mindenkinek, aki segítségre szorul, de fél megtenni az első lépést" - írta Affleck, aki 2001-ben már volt alkoholelvonón.

Affleck, aki kétszer nyert Oscar-díjat rendezőként és forgatókönyvíróként, a közelmúltban váratlanul elállt attól, hogy az újabb Batman-filmet rendezze, ám a szuperhőst ismét ő fogja alakítani.

A háromgyermekes Ben Affleck és Jennifer Garner 2015 nyara óta élnek külön, amikor bejelentették, hogy tízévi házasság után elválnak.

Affleck Facebook-posztja több mint százezer like-ot kapott a megjelenése után eltelt hét órában.

Címlapról ajánljuk
Útlevélgyűjtésbe kezdtek az amerikai milliomosok – meg is van az okuk rá

Útlevélgyűjtésbe kezdtek az amerikai milliomosok – meg is van az okuk rá

A pénzes amerikai családok egyre gyakrabban folyamodnak második állampolgárságért vagy állandó lakhatási engedélyért külföldön. Az igazán tehetősek valóságos „útlevél-portfóliókat” gyűjtenek – egy ügyvédi iroda szerint minderre a potenciális kockázatok késztetik őket. De melyek ezek?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×