eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Két kisgyerek vesztette életét szén-monoxid-mérgezésben

Nem sikerült megmenteni annak a két gyereknek az életét, akik szén-monoxid-mérgezést szenvedtek egy szadai családi ház fürdőszobájában szombat este - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Csámpai Attila korábban elmondta, hogy a kétszintes családi házhoz azért riasztották a szülők a mentőket, mert két tíz év körüli gyereküket eszméletlenül találták a fürdőszobában. Mire a gödöllői tűzoltók kiértek, a szülők már átszellőztették a lakást, de később az emeleten - ahol a fürdőszoba is van - a bezárt nyílászárók mellett igen magas szén-monoxid-koncentrációt mutattak a műszerek.

A gyerekeket hosszú időn át próbálták újraéleszteni a mentősök, de nem jártak sikerrel, mindketten meghaltak.

A rendőrség, a katasztrófavédelem és a gázszolgáltató szakemberei is a helyszínen vannak, a haláleset körülményeinek tisztázására több vizsgálat is indul - tájékoztatott a szóvivő.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×