eur:
393.93
usd:
364.87
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

"Mobilbenzinkútra" csaptak le az M5-ösön

Illegálisan működtetett "mobilbenzinkutat" találtak a pénzügyőrök az M5-ös autópálya egyik parkolójában - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

A pénzügyőrök egy közúti ellenőrzéskor vettek észre két gazdátlanul hagyott gépjárművet a kamionparkolóban. A járművek külső átvizsgálásakor látszott, hogy azokban nagy űrtartalmú tartályok vannak. A járművek tényleges átvizsgálásakor raktereikben, összesen három tartályban mintegy 390 liter ismeretlen eredetű ásványolajat, továbbá az ásványolaj átfejtésére használható berendezéseket találtak.

A pénzügyőrök mindkét járművet lefoglalták és orgazdaság gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál - írta a NAV.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×