eur:
393.82
usd:
364.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Pótlóbusz jár a hétvégén az 1-es villamos helyett

Felsővezeték-karbantartás miatt péntek, szombat és vasárnap este pótlóbuszok közlekednek az 1-es villamos helyett a fővárosban a Puskás Ferenc Stadion és a Népliget között.

A Budapesti Közlekedési Központ szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint 21 órától üzemzárásig kell majd buszra szállni a kieső szakaszon. A pótlóbusz a Népliget felé a Hungária körút-Könyves Kálmán körút-Hell Miksa sétány, míg a Puskás Ferenc Stadion felé a Könyves Kálmán körút-Hungária körút útvonalon közlekedik és a 901-es éjszakai busz megállóiban áll meg.

Ugyanerre a három esti időszakra a 77-es trolibusz Puskás Ferenc Stadion nevű, Hungária körúti megállóhelyét áthelyezik, a járatok a Kerepesi úton, a 75-ös és a 80-as trolibusz, illetve a 95-ös és a 195-ös autóbusz megállóhelyén állnak meg.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×