eur:
394.22
usd:
364.96
bux:
65556.24
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

"Csodálatos kimenetel" - Sinéad O'Connor megtalálása

Egy hotelben találták meg eltűnése után a hét elején Sinéad O'Connor ír énekesnőt - közölte helyi idő szerint kedden a chicagói rendőrség.

Eric Petersen rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint tíz osztag vett részt szállodák átfésülésében. Sinéad O'Connor hétfő délutáni megtalálását pedig "csodálatos kimenetelnek" nevezte.

A szóvivő nem árult el többet arról, hogy pontosan hol találták meg az énekesnőt, aki vasárnap biciklivel indult el otthonról, majd ez után hétfő délutánig nem került elő. A rendőrség az énekesnő állapotáról és jelenlegi hollétéről sem árult el semmit.

Hétfő este Sinéad O'Connor hivatalos közösségi oldalán olyan üzenet jelent meg, melyben a művész az elmúlt években őt ért érzelmi megrázkódtatásokról írt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Tényleg kirobbanó formában a magyar munkaerőpiac?

Tényleg kirobbanó formában a magyar munkaerőpiac?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A műsor első részében a friss bérstatisztikákkal foglalkoztunk, amelyek első blikkre meglepően szép képet mutatnak a hazai munkaerőpiacról, a részletek ugyanakkor valamelyest árnyalják a helyzetet. A témáról Hornyák Józsefet, a Portfolio makrogazdasági elemzőjét kérdeztük. A műsor második részében a ma megjelent 2023-as válási és házasodási statisztikák kapcsán Tóth Ádám közjegyző, a Magyar Országos Közjegyzői Kamara elnöke volt a vendégünk, akivel arról beszéltünk, hogy mennyire elterjedtek és mire használhatók a házassági vagyonjogi szerződések Magyarországon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×